Hyvä Vantaa!

Standard

Vantaa ponkaisi edelläkävijäksi hankkimalla opetukseen lähes kaikille oppilaille tabletit. – Ja mikä parasta, myös pedagogista koulutusta ja ohjausta. Olen ylpeä kotikaupungistani! Olen myös tosi innoissani, kun itsekin olen päässyt opettajien ja oppilaiden kanssa ideoimaan tablettien käyttöä oppimisen tukena.

Vantaalla on myös erittäin merkittävä voimavara: verkkopedagogiset tukihenkilöt,  “Verkkopedot”. –  Osaavia ja työstään innostuneita opettajia, joilla on resurssi kiertää omalla alueellaan ideoimassa ja auttamassa! Pedagogisien ideoiden ja käytäntöjen levittämiseksi tällainen toimiva tukiverkko on välttämätön.

Monilla kouluilla on myös oma pedagoginen tukiopettaja, ja opettajat auttavat myös toisiaan ja suunnittelevat yhdessä opetusta. Apu on lähellä ja juuri oikealla hetkellä saatavilla.

Monilla vantaalaisilla kouluilla ja ammatillisissa oppilaitoksissa on myös saatu oppilaita mukaan vertaistueksi ja auttamaan myös opettajia uuden teknologian käytössä. – Oppilaat ovat usein tosi näppäriä uusien laitteiden kanssa ja osoittavat näitä taitojaan mielellään! – Kannattaa myös ottaa oppilaat mukaan pedagogiseen suunnitteluun! Sieltä voi tulla ne parhaat ideat!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s